Tema leverandør liste

Vi har prøvd å samle sammen forskjellige leverandører av “themes” til wordpress som vi syns det er verdt å sjekke ut når du skal finne det rette temaet til din blogg eller hjemmeside.
Av erfaring så finnes det ett veldig stort utvalg og kvaliteten varierer stort. Nedover så vil du kunne lese og besøke de plassene vi kjøper temaene vi bruker på våre nettsider og blogger.

1. Themeforest
ThemeForest er en del av Envato som er ett stort selskap. På ThemeForest kan du kjøpe og selge HTML maler samt temaer for populære CMS produkter som WordPress, Joomla og Drupal med priser som er fra bare $ 5 opp til 40 dollar. Elementer er priset på kompleksitet, kvalitet og bruk av filen. Det er ett fellesskap av web-designere og utviklere som er den største markedsplassen av sitt slag.
Themeforest tilbyr wordpress temaer i flere kategorier som:
– Blogg / Magasin
– Kreativ
– Bedrift
– Mobil
– Teknologi
– Underholdning
– Organisasjoner
– Nettbutikk

Vi har brukt themeforest en god stund og kan trygt anbefale å handle temaer fra dem. Besøk dem her.
[divider]

2. ElengantThemes
Her vil du få ubegrenset tilgang til alle temaene de tilbyr for kun kr 39 $ pr.år som er 232kr. Du kan da velge mellom hele designer i kolleksjonen deres som da blir en pris på kun nesten 3,50kr pr.stk noe som sier seg selv at det er svært billig.

På toppen av det, får du også tilgang til de 2-3 nye temaer lagt til hver måned, hyppig tema oppdateringer samt full tilgang til deres støttetjenester. Når du melder deg inn hos ElegantThemes får du trygghet i å vite at temaet ditt vil alltid være oppdatert og kompatibel med nyeste versjon av WordPress.
ElegantThemes tilbyr temaer i litt forskjellige kategorier.
Du kan besøke dem her.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *