PRO ISP webhotell

PRO ISP tilbyr billig webhosting til alle typer blogger. De startet i 2004 og har god erfaring med å tilby webhotell og gode løsninger.
Du får webhotell ifra 10kr pr.mnd som egentlig holder for en blogg eller hjemmeside. Det som er så fint med PRO ISP er at de tilbyr alle tjenestene automatiserte.

Når du har søkt opp domenet du ønsker å bruke eller registrere hos PRO ISP så er det bare å fortsette i bestillingen og velge ønsket webhotell pakke. Pro Start pakken er den minste pakken de tilbyr og da har du også alt du trenger for å starte bloggingen.
Skal du ha det perfekte wordpress webhostingen så er premium pakken deres hvis du har en stor blogg med veldig mange besøkende.

Du vil også få tilgang til Softaculous som vi har skrevet om her. Dette gjør det enklere for deg som skal innstallere wordpress ved ett par enkle klikk. Dette får du full tilgang til gratis ved å kjøpe pro start pakken hos dem.
Med i webhotellene deres får du også tilgang til å sette opp så mange epost adresser du selv ønsker samt du har tilgang til 30 dagers backup som dem tar hver natt. Dette sikrer deg som blogger en sikker og stabil leverandør av webhotell.

PRO ISP tilbyr også cPanel kontrollpanel hvor du har mange muligheter til å gjøre egne endringer og modifikasjoner selv.

Besøk PRO ISP for en billig og enkel hosting av din blogg!

One comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *