Continuum tema

Dette temaet (theme) har vi selv valgt å kjøpe og bruke på nettsiden vår. Vi er svært fornøyde så langt og dette temaet tilbyr det meste du kan tenke deg.
Temaet koster deg 35$ eller rundt 200kr og du får da tilgang til alle filene ifra utvikleren av temaet.


Her er noe av det temaet tilbyr:

– Innebygd omtale Typer – 5 diskret tilpassede post typer, hver med skreddersydd kategorier, taksonomier og ikoner. Gi karakter på ting ved hjelp av enten stjerner eller hjerter, eller mix ‘n match!
Gjennomgangen typene er:
Filmer
Musikk
Video Games
Books
Produkter
– Menyer – WP 3.0 + tilpassede menyer for sider, kategorier og anmeldelser, eller hva du vil!
– 19 unike sidebar verktøy områder – du kan angi i temaet alternativer om du vil bruke unike sidebars for visse sider
– Masse Premium Magazine funksjoner – som grid-basert post oppsett, “Breaking” og “In the Spotlight” seksjoner, relaterte innlegg og vurderinger av tagger, kommentarer og tilpassede taksonomier, som alle er sorterbar, og mange andre magasin-stil funksjoner .
– tilpassede widgeter –
– Epost abonner
– Flickr feed
– Flytende Ad Blocks
– Siste Tweets
– jQuery Tabbed Sider / Kategorier / Arkiv
– jQuery Tabbed Innlegg / Kommentarer / Tags
– jQuery Nyere Reaksjoner scroller (kommentarer)
– jQuery Tabbed omtale Typer
– jQuery Tabbed omtale kategorier
– Siste Anmeldelser
– Uåpnende Tekst (brukes for HTML eller annonser)
– Tilpassede jQuery innhold Sliders – du har 3 separate glidebryteren alternativer for hjemmesiden, inkludert den populære Nivo glidebryteren. Du har også en “Breaking” artikler glidebryteren øverst på siden og en “Nyere reaksjoner” scroller som kan inkluderes i “Spotlight” delen øverst på hjemmesiden og / eller widget område.
[divider]
– Bygg din egen hjemmeside – masse layout muligheter for hjemmesiden. Det finnes tre forskjellige typer “Spotlight” glidere, hver med 2 variasjoner (med og uten widgets). Det finnes også 4 forskjellige oppsett for “Feed” (dine siste innlegg), som sitter under “Spotlight” skyvekontrollen. Pluss at det er “Den Siste” panel med to mulige posisjoner. Det er 3 × 2 x 4 x 2, eller 48 mulige oppsett bare for hjemmeside! Legg til alle hud alternativer og diverse andre tweaks tilgjengelig i temaet alternativene siden og du har en nesten ubegrenset antall hjemmesiden muligheter.
– 68 tilpassede kortkoder inkludert – det er tonnevis av kortkoder som gjør det enkelt for deg å gjøre innholdet fancy uten å kjenne noen HTML kode. Og det beste er, har hver enkelt kortnummer en TinyMCE knapp forbundet med det, slik at du ikke engang å huske kortkoder!
Dropcaps
Divider
Jobb blockquote
Pullquotes (venstre og høyre)
Innhold Box (lys og mørk)
jQuery Innhold Veksler (boxed & enkelt)
jQuery Tabbed innhold
Signoff Tekst
Kolonner (5 forskjellige bredder)
14 fargede knappene (hver for små og store knapper)
7 fancy lister
– Fargevalg oppsett – 6 farger skins og 28 pre-valgt matchende bakgrunner (støtter også tilpasset WordPress bakgrunner).
– 205 tema alternativer – ja, det lyder som overveldende, men de er enkle å administrere. Sidene er intuitivt delt inn i separate kategorier, og hver kategori har ytterligere organisasjon i for form av veksle seksjoner. Pluss, det er en “Getting Started” side midt i alternativene for å komme i gang slik at du ikke trenger å prøve å finne hjelp i Continuum dokumentasjon. For å toppe det av, har hvert eneste alternativet har en nyttig beskrivelse rett ved siden av. Og husk, arbeider Continuum perfekt uten egentlig å måtte rote med noen av alternativene hvis du ikke vil!
– God dokumentasjon – det er et egendefinert felt guide på hver artikkel, og siden redigere skjerm som forteller deg alle de tilgjengelige egendefinerte feltene du kan bruke sammen med mulige verdier for hver enkelt. Det er også en “Quick Start” i veiledningen Continuum hjelp-filen som gir deg rask og minimale instruksjoner for å komme deg opp å kjøre på kort tid. Og hvis du ønsker å ytterligere tilpasse Continuum etter at du har satt opp alt, kommer den detaljerte brukerhåndboken fullpakket med skjermbilder for å kutte ned på læringskurven.
– Innebygd annonse håndtering- glem å bruke tredjeparts verktøy for annonser. Continuum kommer med massevis av steder å plassere annonsene – selv integrere dem i dine siste innlegg! Du kan justere antall annonser som skal vises, trinn, forskyvninger, og alt annet.
[divider]
– Fullt lokalisert – Continuum fungerer i alle språk, og selv temaet alternativene sider er oversettelse klar! Leveres med .po / .mo filer. (Cufon font erstatning må være slått av for kyrilliske tegn).
– Stor nettleser support- den eneste nettleseren som Continuum ikke fungerer i er IE6. Alle andre nettlesere på markedet kan håndtere Continuum (med et par litt begrensninger forklart i dokumentasjonen)
– Sosial media – innfødte sosiale medier støtte for deling av poster, sider og anmeldelser via Twitter, Facebook, Digg, StumbleUpon, Google Buzz, og E-post. Custom widgets inkludert for å vise din Flickr-feed og Siste Tweets også.
– 8 side maler – inkludert en til å vise forfattere i en sexy, stylet liste, en full bredde mal, gjennomgang maler, og en front-side mal.
– Forfatter info – ekstra profil feltene lagt for forfatterne.
– Stilige kommentarer –  sidevekslet, gravatar-ed. Det er enda en unik sidebar bare for kommentarer!
– jQuery-Forbedret Gjennom – inkludert fancy verktøytips, cufon skrifterstatning, Superfish menyen rullegardinlistene, sexy forstørrelsesglasset svever, og selv fullt colorbox (foto lightbox) integrasjon.
– Tilfeldig artikkel knapp – en søt liten godbit å gi området et ekstra profesjonelt preg.
– Bra kode – hvis du er den typen person som liker å komme under panseret og tukle med koden, vil du bli henrykt over å se at koden er innskåret, linjeavstand, og kommenterte på hver side.
– Google Adsense Support
– Lagdelte PNG og sikkerhetsdatablader inkludert
– Fullt støttet WordPress reisendes bilder og alle WordPress 3.2 + funksjoner.
– Merk: mens Continuum ser ut og fungerer riktig i IE7, betyr det kjører sakte (hovedsakelig bare på hjemmesiden) i IE7.

Under ser du noen demobilder av hvordan Continuum kan brukes. Du kan kjøpe dette temaet hos Themeforest her.

2 comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *